Saavutettavuusseloste

Tämä seloste kuvastaa sitoutumistamme varmistamaan, että verkkosivustomme on saavutettava kaikille käyttäjille, mukaan lukien niille, joilla on erilaisia fyysisiä tai kognitiivisia rajoitteita.

Saavutettavuusstandardit

KiertoSuomesta.fi sitoutuu noudattamaan kansainvälisiä saavutettavuussääntöjä ja -standardeja, erityisesti WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) 2.1 -standardeja. Pyrimme jatkuvasti parantamaan sivustomme saavutettavuutta ja tekemään siitä mahdollisimman esteettömän.

Nykyinen saavutettavuustilanne

Vaikka olemme pyrkineet parantamaan sivustomme saavutettavuutta, tiedostamme, että sivustossa voi olla joitakin saavutettavuusongelmia. Olemme aloittaneet saavutettavuustarkastukset ja -testauksen varmistaaksemme, että sivustomme täyttää WCAG 2.1 -standardit. Teemme jatkuvasti parannuksia korjataksemme havaitut puutteet.

Yhteydenotto saavutettavuusasioissa

Jos kohtaat saavutettavuusongelmia sivustollamme, tarvitset apua tai haluat antaa palautetta, niin pyydämme ottamaan yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@kiertoasuomesta.fi.

Otamme saavutettavuuteen liittyvät kysymykset ja kommentit vakavasti ja pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman pian.

Saavutettavuuden jatkuva parantaminen

Kiertosuomesta.fi -tiimi sitoutuu jatkuvasti parantamaan sivustomme saavutettavuutta ja varmistamaan, että kaikki käyttäjämme voivat käyttää palveluamme esteettömästi ja tasa-arvoisesti. Kiitämme kaikesta palautteesta ja ehdotuksista, jotka auttavat meitä tässä tavoitteessa.

Tämä saavutettavuusilmoitus on viimeksi päivitetty 31.10.2023.

Scroll to Top